ZenÉszKépzés

 

Ezek szerint eldöntötted, hogy szeretnéd végre felépíteni, és ápolni művész karriered. Szeretnéd végre menedzselni magad. Köszönöm a bizalmad.

Tematika

Bármilyen műfajban alkotó zenész is vagy, ahhoz, hogy valóban elindulhass művész-karriered saját építésében, számos információra van szükséged:

  • arról, hogyan működtetheted zenészként vállalkozásodat,
  • tevékenységed jogi környezetéről, (a szerzői jogról, jogkezelőkről)
  • a zenepiaci szereplőkről (kiadók, menedzserek, koncertszervezők stb.),
  • a média környezetről, működési mechanizmusáról,
  • arról, hogyan kommunikáld hitelesen alkotásaidat,
  • arról, hogyan hozd létre arculatodat,
  • vagy épp arról, mit tegyél, ha alkotói válságba kerültél.

Szolgáltatásaim

Az ZenÉszKépző programban három szolgáltatást nyújtok, mindegyike más-más mélységű betekintést ad neked a művész-szakmába.

ZenÉszKépző videotanfolyam

Ez egy több részes online videotanfolyam lesz, melyben részletesen megismertetlek a fenti témakörökkel, amelyekkel mind pályakezdő, mind tapasztalt művészként találkozol, vagy találkoztál.
A videotanfolyam mellé biztosítok számodra egy alkalommal egyéni konzultációt is, amennyiben további kérdéseid lennének. Valamint kedvezményesen vehetsz részt a workshopon. A videoanyag gyártás alatt van, ha feliratkozol, értesítelek, amint kész van.

ZenÉszKépző workshop

Az érdeklődéshez igazodva rendszeresen szervezek kiscsoportos foglalkozásokat. Ezeken gyakorlati példák segítségével megyünk végig a legfontosabb feladatokon, melyekkel zenészként találkozni fogsz. Biográfiát és sajtóközleményeket írunk, műbejelentőket, adatlapokat, lemez- és koncertköltségvetést készítünk, elmerülünk a közösségi felületek használatában, felismerjük a saját honlap, címlista és hírlevélküldő rendszer fontosságát, megismerkedünk a pályázati világgal, és a legjellemzőbb szerződéstipusokkal, stb.

Személyes tanácsadás

Amennyiben sürgős segítségre van szükséged, jelentkezz be személyes (vagy skype) konzultációra. Ezesetben az éppen számodra fontos ügyekben tudok segíteni.

Időpontot kérek »

 

Rólam

Pályafutásom kezdetétől tudom, hogy dolgom van a zenével, a művészekkel. Korábban azt gondoltam, a zeneipar az utam. Ipar 🙂 Hosszú kacskaringókon keresztül jutottam el oda, hogy ma azt gondolom: van alternatívája a zeneiparnak. A technológiai környezet változása és néminemű tudatosság lehetővé teszi, hogy a művészek önkifejezése és anyagi biztonsága együttesen váljon valóra. Meggyőződésem, hogy az önmagukat ismerő és önmagukat menedzselni tudó művész-embereké a jövő. Bővebben rólam »