ZenÉszKépzés

 

Ezek szerint eldöntötted, hogy szeretnéd végre felépíteni, és ápolni művész karriered. Szeretnéd végre menedzselni magad. Köszönöm a bizalmad.

Tematika

Bármilyen műfajban alkotó zenész is vagy, ahhoz, hogy valóban elindulhass művész-karriered saját építésében, számos információra van szükséged:

  • arról, hogyan működtetheted zenészként vállalkozásodat,
  • tevékenységed jogi környezetéről, (a szerzői jogról, jogkezelőkről)
  • a zenepiaci szereplőkről (kiadók, menedzserek, koncertszervezők stb.),
  • a média környezetről, működési mechanizmusáról,
  • arról, hogyan kommunikáld hitelesen alkotásaidat,
  • arról, hogyan hozd létre arculatodat,
  • vagy épp arról, mit tegyél, ha alkotói válságba kerültél.

Szolgáltatásaim

Az ZenÉszKépző programban három szolgáltatást nyújtok, mindegyike más-más mélységű betekintést ad neked a “zenebizniszbe”.

ZenÉszKépző videotanfolyam

Ez egy több részes online videotanfolyam lesz, melyben részletesen megismertetlek a fenti témakörökkel, amelyekkel mind pályakezdő, mind tapasztalt művészként találkozol, vagy találkoztál.
A videotanfolyam mellé biztosítok számodra egy alkalommal egyéni konzultációt is, amennyiben további kérdéseid lennének. Valamint kedvezményesen vehetsz részt a workshopon. A videoanyag gyártás alatt van, ha feliratkozol, értesítelek, amint kész van.

ZenÉszKépző workshop

Az érdeklődéshez igazodva rendszeresen szervezek kiscsoportos foglalkozásokat. Ezeken gyakorlati példák segítségével megyünk végig a legfontosabb feladatokon, melyekkel zenészként találkozni fogsz. Biográfiát és sajtóközleményeket írunk, műbejelentőket, adatlapokat, lemez- és koncertköltségvetést készítünk, elmerülünk a közösségi felületek használatában, felismerjük a saját honlap, címlista és hírlevélküldő rendszer fontosságát, megismerkedünk a pályázati világgal, és a legjellemzőbb szerződéstipusokkal, stb.

Személyes tanácsadás

Amennyiben sürgős segítségre van szükséged, jelentkezz be személyes (vagy skype) konzultációra. Ezesetben az éppen számodra fontos ügyekben tudok segíteni.

 

Rólam

Pályafutásom kezdetétől tudom, hogy dolgom van a zenével, a művészekkel. Korábban azt gondoltam, a zeneipar az utam. Ipar 🙂 Hosszú kacskaringókon keresztül jutottam el oda, hogy ma azt gondolom: van alternatívája a zeneiparnak. A technológiai környezet változása és néminemű tudatosság lehetővé teszi, hogy a művészek önkifejezése és anyagi biztonsága együttesen váljon valóra. Meggyőződésem, hogy az önmagukat ismerő és önmagukat menedzselni tudó művész-embereké a jövő. Bővebben rólam »