Légy önmagad menedzsere!

 

Miért vagy ezen az oldalon?

Ha itt jársz, akkor minden bizonnyal valamilyen művész vagy. Énekes, zenész, színművész, előadóművész, festő, szobrász, bármilyen.

Talán már bele is kóstoltál a sikerbe, a népszerűségbe. Lehet, hogy már vannak értékes alkotásaid, amikért elismert a környezeted. Most mégis megtorpantál. A kezdeti felszabadító alkotást követően valahogy elfogyott az ihleted, vagy akár a mondanivalód. Vagy csak úgy érzed, nem tudsz érvényesülni, mert elkeveredtél a jogi, üzleti világ útvesztőjében, és amúgysem vagy az a könyöklős fajta. És igazából fogalmad sincs, merre tovább, hogyan tovább.

Artist Coaching – Légy Önmagad menedzsere

Az is lehet, hogy épp csak most szeretnél elindulni a művészek, művészetek útján. Érzed, tudod, hogy van benned tehetség. Valami mozgat belül. Tudod, hogy alkotnod kell. De ha arra gondolsz, hogy nem elég létre hoznod azt a valamit, de menedzselned, értékesítened, reklámoznod is kell, akkor összeszorul a gyomrod.

Megrettensz az olyan szavaktól, mint jogszabály, törvény, NAV, Artisjus, média, marketing, terjesztés, online hirdetés, stb. Tartasz attól, hogy nem vagy képes a saját művész-karriered felépítésére, menedzselésére, hogy nem jutsz el elég emberhez. Szerintem ezért vagy most itt.

Legfőbb vágyad az, hogy a művészetedből tartsd fenn magad.

 
Hogy miből gondolom?
 
Egyrészt abból, hogy több mint 15 évig én is a szórakoztatóipar aktív háttérmunkása voltam lemezkiadóként, menedzserként. Kiadványokat hoztam létre, fellépéseket szerveztem, licenszeltem, jogkezeltem, producerkedtem, sajtókommunikáltam. Mindeközben napi és személyes kapcsolatban voltam számtalan művésszel és számtalan nehézségükkel. 🙂
Bővebb információk rólam »

Másrészt abból gondolom, hogy az onnan ide – azaz a menedzser/producertől az ArtistCoachig – vezető lépések számomra is épp olyan bizonytalanok, s néha kilátástalanok voltak, mint a művész számára az első szárnypróbálgatástól a remélt rivaldafényig tartó út.

Mit üzen az ArtistCoaching?

Paradigmaváltást. Pályafutásom kezdetétől tudom, hogy dolgom van a zenével, a művészekkel. Korábban azt gondoltam, a zeneipar az utam. Ipar 🙂 Hosszú kacskaringókon keresztül jutottam el oda, hogy ma azt gondolom: van alternatívája a zeneiparnak. A technológiai környezet változása és néminemű tudatosság lehetővé teszi, hogy a művészek önkifejezése és anyagi biztonsága együttesen váljon valóra. Meggyőződésem, hogy az önmagukat ismerő és önmagukat menedzselni tudó művész-embereké a jövő.

Abban tudok neked segíteni, hogy Te is ilyen emberré válj!

Feltételek

Ahhoz, hogy sikeresen tudjunk együttműködni, szükséges, hogy az alábbiakkal azonosulni tudj:

  • Akarod a változást, akarsz változ(tat)ni magadon, élethelyzeteden.
  • Fejlődni szeretnél, készen állsz tanulni.
  • Kész vagy ezek érdekében erőfeszítéseket tenni.
  • Felismerted, hogy az életedért felelős vagy, Te vagy a felelős.

Ha ezek után sem riadtál vissza:
 

Érdekel a ZenÉszKépzés »